Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Anato Renetor, Testvérek! Ezen szavakat Glacius, alapító tag és a klán egykori elsö vadásza vetette papírra...

 

"Emlékszem a napokra, amikor egy kitaszított járta a világot. Egy férfi, egyetlen társával, egy farkassal. A férfit Doriennek hívták, de sokan csak a Farkasokkal Táncoló-ként ismerték. Látván, hogy a világ haldoklik és nincs menekvés, egy testvériséget hozott létre. Nem voltak világhatalomra törö céljai, nem a hatalomvágy vezérelte. Úgy érezte, szükség van egy klánra, egy Testvériségre... Mely nem tesz különbséget az emberek, elfek, tündék vagy törpök között. Egy összetartó, mindig tettre kész klánt alapított, melynek célja a klántagok közti harmónia. Harcosokat, mágusokat faragni a hétköznapi emberekböl, és tovább képezni öket. Tárt karokkal fogadni a menekülöket, jellemi, faji, és kasztbéli megkülönböztetés nélkül, egy jobb világ reményében. A Rendet és a Békét fenntartani, minden eszközzel... Bármi áron... Ez volt a Farkasok Testvérisége..." 

De az idök változnak. A Farkasok ráébredtek, hogy nem tesz a világ értük annyit, mint amennyit ök tesznek érte. Sokan visszaéltek bizalmukkal, kihasználták öket. Ezért most megválogatják, hogy kiket fogadnak maguk közé. 

"Nem vagyunk tolvajok, sem orvgyilkosok...

Fejvadászok vagyunk! Ami mindezt magában foglalja. Nem gyilkolunk esztelenül. De az, ki vét a törvényeink ellen, annak egy falka dühödt farkassal kell szembenéznie... 

A Holdat Üvöltöre mondom, nem irigylem öket...

Dorien" 

Ha a szabályokat betartod, lehetsz a Falka tagja, s köztünk megbecsülésre találsz.

A Holdat Üvöltö vigyázza a Klánt és tagjait!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.