Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fölső kasztok – A gyermekek

Éjfarkasok:
Az Ősanya gyermekei.Vérükben hordozzák az Anya kézjegyét, igaz fiai és lányai, kik soha nem tagadják meg igaz valójukat, hitüket és származásukat. Az Ősök Útjára léptek, hogy az Anya áldásáhz hozzáférhessenek.
A Testvériség képzett vadászai a Ködfarkasokkal egyetemben. Ritkán ölnek, de ha a Testvériség érdeke úgy hozza vagy ha Gaia hite ezt megköveteli, akkor nem kímélik az ellenséget.


Ködfarkasok:
  

Kép Két utat jelölt meg Gaia az övéi előtt. A Ködfarkasok az Éjfarkasok fivérei. Nem léptek az Ősök Útjára. A fegyverek ismerői és papjai. Egész életüket testük és harci tudásuk tökéletesítésére fordítják, hogy az Anyát a lehető legjobb módon tudják szolgálni. Hitük és odaadásuk semmiben sem gyengébb mint az Éjfarkasok hite.
Az Ősanya kóborlói. Idegen soha nem akad a nyomukra, csendben szemlélik a világot, az Enyészet követőit keresik és ha tudják el is pusztítják őket.

Szellemfarkasok:
Az Ősanya kiválasztottjai. Hosszú utat járnak be, amíg az Éjfarkasok vagy a Ködfarkasok maguk közé fogadják őket. Gyermekek, kik készek arra, hogy kövessék a Holdat Üvöltőt és igaz papjai legyenek Gaianak. A lélek útjára léptek, kiket egy Ködfarkas vagy egy Éjfarkas felügyel. Feltérképezik és megismerik önmagukat, hogy tudatukban legyen: kik is ők valójában, hová tartanak és mi az amit magukra vesznek.
Fegyveres tapasztalatok terén nem szenvednek hiányt, de a lélek tőkéletesedésével ez a tudásuk is beérik.
„Az igazi fegyver a lélekben rejztezik, nem pedig a kézben.”


Alsó kasztok – A kiválasztottak

Ezüst farkasok:
Kép Az Ezüst farkasok tükéletesen tisztában vannak azzal, hogy mit vállaltak magukra és hová tartanak. Meghatározatlan ideig képesek a hierarchia ezen fokán toporogni, amig nem érzik magukat kellően elhivatottnak, hogy tovább lépjenek a Szellemfarkasok közé. Fegyveres tapasztalataik kivállóak, szükség esetén egyedül is dolgozhatnak, ha parancsot kapnak rá, azaz teljes értékű fejvadászok, ám Gaia hite még nem teljesen az övék.

Szürke farkasok:
Kép Már vadásznak minősül, még ha nem is a legjobbnak. Egyedül nem engedik őket vadászni és bevetésre sem, hiszen még oltalomra szorulnak.
A Szürke Farkasok tanítója nem feltétlen ugyanaz mint aki Kölyök korában okította. Lehetséges a Mentor csere is amennyiben az idősek úgy látják jónak. Csapatmunkára szoktatják őket és felvezetik nekik az Ősanya hitének alapjait.
Tisztában vannak már a Testvériség törvényeivel és szokásaival, elfogadják a hierarchiát és tudják, hogy hol a helyük.

Kölyök:
A klánba frissen bekerült tag aki hajlandó végigjárni az Ősanya útját, szüksége van még arra, hogy gyámolítsák és tanítsák, ebből kifolyólag elég kevés tapasztalata van ami a Testvériséget illeti. Fegyveres tapasztalatok terén nem feltétlen kezdők, de mindenképen egy idősebb farkas keze alá kerülnek, aki bevezeti a Kölyköt a Testvériség szokásaiba, megtanítja neki a törvényeket, felméri a harci tapasztalatait vagy éppen megtanítja neki azkat amiket a Testvériség ismer.
Aztán ha a Mentor úgy látja jónak, akkor tovább engedi a Kölyköt a hierarchiában.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.