Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Törvénykönyv, azaz amit a holdat üvöltők súgnak


1.: Az erős életben marad a gyönge elbukik, sorsa pedig rabigába köttetik.

2.: A lépcső alján elhelyezkedni nem egyenlő a megaláztatással. Ez azon hely, ami megtanít a legfőbb alapokra, melyek később a túlélést s az életet jelenti: megtanít, hogy hogyan szolgálj... alázatot mutat... önfegyelemre s önuralomra vezet.

 

3.: Ha a lépcső felső fokán állsz ne feledd, hogy ugyan úgy kell egyensúlyoznod, mint bárki másnak. Ha ezt feleded önmagad taszítod le a mélységbe.

4.: Tanuld meg hogy mi az a tisztesség. Tudd, hogy ez mivel jár s mi az mivel vétessz ellene. Ismerd meg a következményeit és okulj. De ha a tisztesség fogalma célodat keresztezi jól tanuld meg azt is hogyan told félre. Hiszen a cél önmaga szentesíti az eszközt.

5.: Ha zsákmányt látsz vedd el. Ha fenyegetik védd meg, ha elveszik szerezd vissza. S ha mindezen túl estél ne felejtsd el megosztani társaiddal.

6.: A legfőbb törvényt sose feledd... kölyök, ha Gaia ellen vétessz fejedet maga a természet bírája tépi le helyéről. Az élet az, mit mindenek felett tisztelni kell. Nem azzal vétessz az élet ellen, ha kioltod... a bűnt akkor követed el, mikor eszedbe ötlik a gondolat, mivel eljátszadozol, s mérlegeled, hogy ezt meg fogod tenni.

7.: Mindezeket ha megtanultad még mindíg van egy, mit ne feledj. A falka egy közösség. Kompromisszumok uralják. Szigorú, kőkemény szabályok, melyeket magadnak kell tudnod mérlegelni. Ne hősködj... senki sem hős. Azt azonban jól jegyezd meg... ha megpróbálsz előbbre törni a ranglétrán... tartsd szem előtt a kompromisszumokat. A közösség össze tart, de ha vétessz ellene kitagad, s eltapos.

 

Becsületkódex:

 

Fejvadászok vagyunk. Ennek fényében aki közénk tartozik az fejvadász. Törvényeink pedig csak bennünket kötnek. Írottak és íratlanok. Aki nem fogadja el az nem tartozik közénk. Az nem fejvadász.

 

Az áruló fejvadász halott fejvadász; a kegyelem és könyörület ismeretlen fogalmak.

 

Ha a fejvadász a maga ura akar lenni és el akarja hagyni a klánt, azt ki kell, hogy érdemelje. Szabadságáról a Testvériség vezetői döntenek. Ennek fényében a jutalma halál vagy szabadság.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.